Hunajamousse Persikka-Passion suklaamunat
Kehittelemämme hunajamousse resepti pääsi tänä pääsiäisenä suklaisiin kuppeihin ja olkaapa hyvät, tässä meidän versio trooppisista töhnämunista.
Tämä resepti hurmaa paitsi maulla niin myös helppoudella, voit tehdä sen jo edellisenä päivänä jääkaappiin odottamaan herkutteluhetkiä!
Ainekset:
- 6 kpl lemppari suklaamuniasi
Hunajamousse
- 2 dl vispikermaa
- 1,5 dl konsendoitua maitoa
- Puolikkaan sitruunan mehu
- 4 rkl Kukka&hunaja -monikukkahunajaa
- 1 passionhedelmä
Koristeluun:
- Tölkkipersikoita tai marjoja
Valmistusohje:
Aloita hunajamoussen valmistamisesta.
- Vaahdota kerma pehmeäksi vaahdoksi, laita jääkaappiin odottamaan.
- Sekoita kondensoitu maito, sitruunamehu ja hunaja hyvin sekaisin. Odottele ja sekoittele sen aikaa, että hunaja on täysin sulautunut maitoseokseen.
- Sekoita kermavaahto nostellen maito-hunaja-seoksen joukkoon kunnes koostumus on tasainen ja kuohkea.
- Halkaise pääsiäismunat varovasti ja laita jokaisen puolikkaan pohjalle teelusikallinen passionhedelmän hedelmälihaa.
- Täytä puolikkaat hunajamoussella ja koristele tölkkipersikoista leikatuilla “munankeltuaisilla” tai vaihteluksi vaikka omilla lempi marjoilla.
- Anna hyytyä jääkaapissa vähintään 4 tuntia, mielellään yön yli.
Hunajaista pääsiäistä!
P.S Oletko testannut jo chili-hunaja popcornia? Tsekkaa resepti TÄSTÄ>>