Hyvää Suomesta
Hunaja-aitta Hunaja-aitta
  • Etusivu
  • Kauppa
  • Hunajamme
  • Tarinamme
  • Blogi
  • Yhteystiedot
  • Etusivu
  • / Hyvää hunajasta
  • / Kesäinen kesäkurpitsakeitto

Kesäinen kesäkurpitsakeitto

Kesäinen kesäkurpitsakeitto

Kesä kulhossa! Täyteläisen tomaattisen kesäkurpitsakeiton kruunaa Hunaja-Aitan premium monikukka hunaja ja paahdetut kesäkurpitsansiemenet.

Raaka-aineet:

  • 1 kesäkurpitsa
  • 1 sipuli
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 2 tl tomaattipyrettä
  • 1 tölkki tomaattimurskaa
  • 2 dl vettä
  • 1 rkl Hunaja-Aitan premium monikukkahunajaa
  • 2 tl suolaa
  • Puoli nippua korianteria
  • Kesäkurpitsansiemeniä

Valmistusohje:

Kuori ja viimaloi kesäkurpitsa kiekoiksi. Paista kesäkurpitsakiekkoja tilkassa öljyä niin, että ne pehmenevät ja saavat väriä. Silppua sipuli ja valkosipulinkynsi ja kuullota kattilassa tilkassa öljyä. Lisää kattilaan tomaattipyre, kuumenna ja lisää tomaattimurska. Lisää vesi, suola, hunaja ja anna kiehahtaa. Pienennä lämpöä ja lisää kesäkurpitsakiekot. Anna hautua hiljalleen 15-20 minuuttia. Paahda sillä välin kesäkurpitsansiemenet kuivalla paistinpannulla.

Lisää tuore korianteri ja tarjoile paahdettujen kesäkurpitsansiementen kera.

Jaa sosiaalisessa mediassa
  • chia
  • chili
  • chilihunaja
  • hunaja
  • juoma
  • kesä
  • kevät
  • kookos
  • leivonta
  • Reseptit
  • sangria
  • sienet
  • sima
  • tyrni

Edellinen

Hunajaiset yrtti-spelttisämpylät

Hunajaiset yrtti-spelttisämpylät

Seuraava

Hunaja-Aitan hunajamousse maistuu myös pääsiäisenä

Hunajamousse Persikka-Passion suklaamunat

Kategoriat

  • chia
  • chili
  • chilihunaja
  • hunaja
  • juoma
  • kesä
  • kevät
  • kookos
  • leivonta
  • Reseptit
  • sangria
  • sienet
  • sima
  • tyrni

Kauppa

Liity sähköpostilistalle ja saa tarjouksia, uutisia ja muuta!

  • Suomi
  • English
  • Deutsch
Copyright © 2025 Hunaja-Aitta - Tietosuojaseloste - Yleiset ehdot sekä myynti- ja toimitusehdot.
American Express Apple Pay Google Pay Maestro Mastercard Shop Pay Union Pay Visa