Hunajamme

Hunaja-Aitta tuottaa Suomalaista premium hunajaa jo yli 10 vuoden kokemuksella. Hunajamme tulee Eteläisestä Suomesta, Salon puhtaista metsistä, ja monimuotoinen luonto mahdollistaa ainutlaatuisten hunajatuotteiden kehittämisen ja valmistuksen.

Tuotteemme pohjautuvat premium monikukkahunajaamme, jossa maistuu Suomen monipuolinen luonto. Hunaja on kerätty useista eri mesilähteistä ja siinä maistuu seudun kasvit kuten omena, vadelma, apila, puolukka ja kanerva. Kukkaisen huumaava hunaja maistuu sellaisenaan ja sopii erinomaisesti myös juomien makeutukseen ja ruuanlaittoon.

Hunaja sopii erinomaisesti myös terveelliseksi makeuttajaksi, sillä siinä on 20 prosenttia vähemmän kaloreita kuin tavallisessa sokerissa.

Maku&hunaja -tuoteissamme maistuu kotimaiset marjat ja puhtaat raaka-aineet. Nämä tuotteet sopivat erityisen hyvin ruuanlaittoon. Kokeile Maku&hunaja -chili hunajaa esimerkiksi marinadeissa tai sellaisenaan kesäisten grilliherkkujen kanssa. Marjaisat Maku&hunaja -tuotteet sopivat mainiosti leivonnaisten ja kakkujen makeuttamiseen ja raikkaalla eukalyptyksellä maustettu hunaja on täydellisimmillään teen kanssa nautittuna.

Valikoimassamme on myös kausittain rajoitettuja eriä lajihunajia. Tattarihunaja on oma lajihunajansa, maultaan melko erikoinen ja kauniin ruskean sävyinen. Se on täynnä antioksidantteja, vitamiineja sekä mineraaleja.

Hunaja-Aitan tuotteet valmistetaan Hunaja-Aitan tuottamasta suomalaisesta premium hunajasta, ja hoidamme mehiläistarhauksen itse alusta loppuun. Mehiläiset ovat supersankareitamme ja tuotteet valmistetaan vastuullisesti Suomessa.