Rakkaudesta mehiläisiin

Hunaja-aitta

Olipa kerran pieni tyttö, joka rakasti luontoa ja kaikkea elävää. Hän hoivasi kasveja, eläimiä ja jopa hyönteisiä. Hän oli kuin kotonaan luonnon keskellä ja on edelleen. Kiinnostus mehiläisten sielunmaisemaan ja luonnon kunnioittaminen muuttui pian harrastukseksi ja vuosien saatossa syntyi oma rakas mehiläistarha, Hunaja-Aitta.

Kirsi Lehtosaari aloitti mehiläistarhauksen harrastuksena yli 10 vuotta sitten. Tehdessä innostus kasvoi ja yrityksen toimintaan lähti mukaan kumppani, Pasi Vainionpää. Yhdessä he ovat kasvattaneet mehiläistarhaustoimintaa, mehiläisten hyvinvointi edellä, ja toimintaan kuuluu tänä päivänä myös kuningattarien kasvatus.

Hoidamme kaikki pesämme alusta loppuun itse, mehiläisten hyvinvointia kunnioittaen ja vastuullisesti toimien. Ovathan mehiläiset toimintamme supersankareita. Mukaan toimintaan on lähtenyt myös hunajaan rakastunut markkinointiviestinnän asiantuntija, Salla Airaksinen. Tällä tiimillä viemme arvojemme ja tuotteidemme kautta eteenpäin sanomaa hunajan laadusta, puhtaudesta ja luonnonmukaisuudesta sekä vastuullisesta mehiläistarhauksesta. Missiomme on nostaa Suomalaisen hunajan imagoa Suomessa ja maailmalla.

Tuotevalikoimastamme löytyy tuotteita ja tuotesettejä laatua rakastaville kuluttajille. Vahvuutemme on uniikit ja innovatiiviset tuotteet, jotka kehittämme oman tiiviin in-house tiimimme voimin aina mehiläistarhauksesta tuotekehitykseen ja pakkausten designiin.

Kehitämme jatkuvasti puhtaasta 100% suomalaisesta hunajastamme uusia makuvariaatioita, koska haluamme tuoda markkinoille uudenlaisia hunajatuotteita ruuanlaittoon ja leivontaan, jotka vastaavat kysyntään nykypäivän trendien mukaisesti. Hyödynnämme tuotereseptiemme kehityksessä myös muiden lähituottajien osaamista ja laadukkaita suomalaisia raaka-aineita, mikä tekee tuotteistamme ainutlaatuisia.

Lue lisää blogistamme.

Tulossa! Aistikkaan saunaelämyksen uusi ulottuvuus

Lanseeraamme vuoden 2022 aikana uudistetun Spa&hunaja -tuotesarjan, josta löytyy sauna- suihku- ja kylpyhunajatuotteita ylellisiin hemmotteluhetkiin. Hunajan huima terveysvaikutus takaa, että tuottamamme hunaja soveltuu täydellisesti myös hyvinvointia edistävien tuotteiden kehittämiseen. Siksi suomalainen 100% hunajamme on myös sauna- suihku – ja kylpytuotteidemme laadukkuuden perusta.

Tuotteissa käytämme suomalaisia yrttejä ja kasveja tehostamaan terveydellisiä vaikutuksia ja takaamaan rentouttavan kokemuksen, joka hemmottelee kaikkia aisteja hektisen arjen keskellä. Haluamme tuoda hunajasta valmistetut laadukkaat hyvinvointituotteet helposti saataville kaikille suomalaisille ja rajojen yli mielellään jokaiseen maailman kotispahan!

Lisätietoja:

Vienti ja tuotekehitys // pasi@hunaja-aitta.fi

Markkinointi ja viestintä // salla@hunaja-aitta.fi