Chili-hunaja popcorn
Tämä snäkki on taivaallista tahmeutta! Sopii erityisesti Saunan jälkeen naposteltavaksi kaunista auringonlaskua katsellessa ja saunajuomaa nauttiessa.
Raaka-aineet:
Raaka-aineet:
- Mikropopconia tai popcorn siemeniä ja rypsiöljyä
- 70g voita
- 2 reilua ruokalusikallista Hunaja-Aitan chilihunajaa (Maku&Hunaja -tuotesarjasta)
Valmistusohje:
- Tee pussillinen popcornia mikrossa tai siemenistä kattilassa (noin 3 litraa), laita popparit isoon astiaan, jotta sekoittaminen on helppoa
- Kuumenna voi kattilassa ja lisää chilihunaja, kiehauta nopeasti sekoittaen
- Lisää voi-chilihunaja seosta hiljalleen popcornien sekaan kokoajan popcorneja käännellen ja sekoittaen. Sekoita kunnes seos on tasaisesti sekoittunut poppareihin
Nauti heti kuumana tai jäähtyneenä, vaikkapa vaalean lager oluen kera.